Stoli znamke Ton so izdelani s spretnostjo in ročnim delom, ki se prenaša iz generacije v generacijo. Vsak izdelek je oblikovan s poudarkom na lepoti in moči lesa. Z združevanjem tradicionalnih tehnik upogibanja lesa in sodobnega oblikovanja, Ton ustvarja edinstvene in trajnostne kose pohištva.

Podjetje Ton, ustanovljeno leta 1861, je znano po svoji zavezanosti kakovosti. Njihova tovarna v Bystřici pod Hostýnem je najstarejša še delujoča tovarna upogibanega pohištva na svetu. Zgodovinsko mesto, obdano z bukovimi gozdovi, je navdih za ustvarjalnost in trdo delo lokalnih obrtnikov.

Vsak stol Ton je rezultat skrbno izbranih materialov, natančne izdelave in mojstrskega oblikovanja. Ročno upogibanje lesa omogoča ustvarjanje edinstvenih oblik in elegantnih linij. Izdelki so skrbno obdelani, barvani, sestavljeni in končani z oljem ali oblazinjenjem.

Tonovi stoli so trajnostni in kakovostni, namenjeni trajanju več generacij. Izdelani so s spoštovanjem do okolja in uporabo naravnih materialov. Vsak stol je unikaten in ohranja lepoto naravnega lesa.

https://www.ton.eu/

Prikazovanje 1–12 od 32 rezultatov