Podjetje, ustanovljeno leta 1990 v Furlaniji, ponuja obsežen katalog operativnega, direktorskega in domačega pisarniškega pohištva skupaj s stenami in različnimi dodatki, ki mu je dodana možnost izdelave izdelkov po meri za potrebe projekta. Prav širina ponudbe, oblikovalske raziskave in možnost prilagajanja, skupaj s storitvami za stranke in predvsem hitrostjo dostave, so bili izhodišče za hitro rast podjetja, ki danes distribuira v več kot 100 državah.

Aprila 2018 je DVO slovesno odprl razstavni prostor v središču Milana, »Center za učenje+inovacije«, ki ni preprost razstavni prostor, temveč, kot navaja njegovo ime, prostor za gostovanje številnih poglobljenih tečajev, delavnic in razstav. Februarja 2019 je bila dodana nadaljnja pomembna stopnja za podjetje z odprtjem velikega prostora za eno blagovno znamko v Mexico Cityju, medtem ko je leto 2020 popolna prenova “notranjega razstavnega prostora”, približno 800 m2, postavljenega z vsemi najboljše zbirke podjetja.

Certifikati si zaslužijo posebno poglavje. DVO namreč posebno pozornost posveča evropskim standardom glede varnosti, zanesljivosti izdelkov in okolja. Vse surovine so evropskega porekla in proizvodnja v celoti poteka v Evropi. Vsi izdelki so testirani v pooblaščenih laboratorijih, kar zagotavlja najvišjo kakovost vseh elementov. Podjetje ima številne certifikate.

www.dvo.it

Prikazovanje 1–12 od 21 rezultatov