Pisarniško pohištvo izbirajte previdno

Uživajte v veliki izbiri ergonomskega pisarniškega pohištva, priznanih proizvajalcev, kjer je udobje na prvem mestu.

Opremite svojo pisarno, v kateri nikoli ne bo manjkalo uspehov na vseh področjih.

Praktična in urejena pisalna miza je ključni element v pisarni, ki mora izpolnjevati določene zahteve. Če se miza uporablja kot delovni prostor, mora biti funkcionalna. Mora se dvigovati in spuščati, biti mora dovolj prostora za delo za pisalno mizo in predale za shranjevanje papirjev in raznih pisarniških pripomočkov. Če je vaša miza namenjena hobiju, se lahko zadovoljite z minimalistično in preprosto mizo, ki ima dovolj prostora za noge.

Dobra organizacija pisarniškega materiala – na voljo so različne rešitve za shranjevanje, ki navlako z mize zlahka organizirajo v predale in omare. Izberite na primer razne omare, predalnike s koleščki, vrsto polic ali elemente z veliko predali.

Prikazovanje 1–12 od 31 rezultatov

Pisarniško pohištvo

Opremite svojo pisarno, v kateri nikoli ne bo manjkalo uspehov na vseh področjih. Pisarniško pohištvo izbirajte previdno. Uživajte v veliki izbiri ergonomskega pisarniškega pohištva, priznanih proizvajalcev, kjer je udobje na prvem mestu. Praktična in urejena pisalna miza je ključni element v pisarni, ki mora izpolnjevati določene zahteve. Če se miza uporablja kot delovni prostor, mora biti funkcionalna. Mora se dvigovati in spuščati, biti mora dovolj prostora za delo za pisalno mizo in predale za shranjevanje papirjev in raznih pisarniških pripomočkov. Če je vaša miza namenjena hobiju, se lahko zadovoljite z minimalistično in preprosto mizo, ki ima dovolj prostora za noge. Dobra organizacija pisarniškega materiala – na voljo so različne rešitve za shranjevanje, ki navlako z mize zlahka organizirajo v predale in omare. Izberite na primer razne omare, predalnike s koleščki, vrsto polic ali elemente z veliko predali.

Zakaj je pomembno pisarniško pohištvo ?

Svet dela se spreminja in s tem tudi zahteve glede delovnih kultur; prostorsko, tehnično, organizacijsko. Včasih so klasične pisarne imele prostor za eno ali dve delovni mesti, ki je vsebovalo pisalno mizo, predalnik, omaro in pisarniški stol. Danes so moderne pisarne svetle, odprte s številnimi delovnimi mesti in zato dajejo vtis domačnosti  v prostoru, z zelenjem in posebnimi kotički za sprostitev. Zato pisarniško pohištvo niso le posamezni kosi pohištva, vendar so celovite rešitve, ki omogočajo dobro počutje zaposlenih. Posledica dobrega počutja zaposlenih pa je največkrat uspešno podjetje. Za zdravo in učinkovito delovno okolje je pravilna izbira pisarniškega pohištva velikega pomena. Pisarniški delavci v delovnem prostoru preživijo polovico dneva, zato je pomembno, da pisarniško pohištvo podpira, olajšuje in pospešuje delovni proces. Moderno pisarniško pohištvo mora biti funkcionalno, fleksibilno, ergonomsko prilagojeno in domišljenega dizajna. Le ergonomsko oblikovano pisarniško pohištvo ustreza zahtevam po varnosti in zdravju na delovnem mestu in je tudi skladno z evropskimi direktivami. Evropske direktive, ki obravnavajo ureditev delovnih mest z računalniškimi zasloni, določajo tudi zahteve za delovne stole, ki morajo biti ergonomsko oblikovani. Če je pisarniško pohištvo narejeno po meri se tudi zaposleni, v tem okolju boljše počutijo in je učinek dela večji. Pri velikih pisarnah tako obstaja možnost sestavljanja ali dopolnjevanja posameznih pohištvenih kosov in ustvarjanje odprtega prostora s policami in regali po meri, ki omogočajo hiter dostop do dokumentov in njihovo večjo preglednost. Pisarniško pohištvo po meri v majhnih pisarnah pa poskrbi, da pisarna ne deluje utesnjeno, saj se lahko kotni sestavi in omare po meri s poljubnim odpiranjem in zapiranjem vrat prilagodijo potrebam prostora. Organizacija elementov v pisarnah je urejena povsem po željah posameznika – na voljo so omare s policami, obešalniki, predalniki na kolesih, ipd. Možnosti je resnično ogromno, pohištvo po meri omogoča izbor različnih funkcij glede na potrebe dela v pisarni. Kombinirajo se lahko različni materiali, kot so les, kovina, steklo itd., s čimer se uporabnost pohištva še poveča, hkrati pa dobi tudi estetski pridih. Dragocenost lesa, sijaj kovine in eleganca stekla v kombinaciji z bogato izbiro barv tvorijo izbrane oblike modernega pisarniškega pohištva.

Kako dolgo naj zdrži pisarniško pohištvo ?

Za zagotavljanje ergonomsko urejenega delovnega mesta in varnosti na delovnem mestu je izbira ustrezno certificiranega in preizkušenega pisarniškega pohištva ključnega pomena. Če želite, da vaše moderno pisarniško pohištvo zdrži dolgo časa je zato pomembno pravilno vzdrževanje in čiščenje. Pri tem morate vedno upoštevati iz kakšnega materiala je pisarniško pohištvo. Izbira kakovostnega in trajnostnega pisarniškega pohištva ter redno čiščenje bosta naredila čudeže. Polega tega, da poskrbite za redno vzdrževanje pisarniškega pohištva, poskrbite tudi za zaščito z raznimi podlogami za miške, podstavki za skodelice in druge zaščitne materiale. Vzdrževanje vašega pisarniškega pohištva ni pomembno le iz estetskih razlogov, pač pa odseva tudi vašo profesionalnost in zanesljivost. Priporočljivo je, da že v osnovi ko izbirate pohištvo za pisarne, kupite kvalitetno pisarniško pohištvo, ki bo z rednim vzdrževanjem in čiščenjem uporabno dolgo časa.

Zaključek

Usmerjenost k sodobnemu dizajnu, visoka kakovost, kratki dobavni roki ter uslužne storitve za stranke so temeljne vrednote našega podjetja. Pri izbiri pisarniškega pohištva vam omogočamo izmere, 3D izrise in visoko strokovno pomoč.