König + Neurath je eden najuspešnejših ponudnikov pisarniškega pohištva in prostorskih rešitev. Družinsko podjetje, ustanovljeno leta 1925, proizvaja izključno na sedežu v ​​Karbnu. Ima pet prodajnih salonov v Nemčiji in je mednarodno zastopano v Franciji, Angliji, Avstriji, Švici in na Nizozemskem. König + Neurath tako združuje zanesljivo kakovost, izdelano v Nemčiji, z mednarodnim obsegom delovanja.

Svet dela se spreminja – in s tem tudi zahteve glede delovnih kultur; prostorsko, tehnično, organizacijsko. Kot ena izmed vodilnih blagovnih znamk za pisarniško pohištvo in prostorske rešitve, König + Neurath skupaj s specializiranimi trgovci na drobno, podpira stranke skozi celoten proces njihove pisarniške opreme – od analize, načrtovanja in proizvodnje do trajnostne storitve.

Izkušeni, domiselni in partnersko usmerjeni skupaj z našimi strankami odkrivamo potencial in izzive njihove individualne delovne kulture – in razvijamo rešitve po meri, da jih naredimo oprijemljive. König + Neurath z različnimi slogovnimi svetovi, več izdelčnimi serijami in digitalnimi ponudbami pomembno prispeva k privlačnosti delodajalca, zagotavlja učinkovite, agilne procese v podjetjih in pomaga izkoristiti spreminjajoči se svet dela kot priložnost.

https://www.koenig-neurath.com/de

Prikaz vseh 10 rezultatov