Stoli znamke Ton so ustvarjeni s spretnostjo in ročnim delom, ki se prenaša iz generacije v generacijo. Vsak izdelek je oblikovan z izjemno pozornostjo do lepote in moči lesa. Ton združuje tradicionalne tehnike upogibanja lesa s sodobnim oblikovanjem.

Podjetje Ton, ki je bilo ustanovljeno leta 1861, je znano po svoji zavezanosti kakovosti. Njihova tovarna v Bystřici pod Hostýnem je najstarejša delujoča tovarna upogibanega pohištva na svetu. Obdana z bukovimi gozdovi, to zgodovinsko mesto predstavlja navdih za ustvarjalnost in trdo delo lokalnih obrtnikov.

Vsak barski stol Ton je rezultat skrbno izbranih materialov, natančne izdelave in mojstrskega oblikovanja. Ročno upogibanje lesa omogoča ustvarjanje edinstvenih oblik in elegantnih linij. Izdelki so skrbno obdelani, barvani, sestavljeni in končani z oljem ali oblazinjenjem, kar zagotavlja popolnoma izdelan in estetsko dovršen kos pohištva.

Tonovi barski stoli so trajnostni in kakovostni. Izdelani so s spoštovanjem do okolja in uporabo naravnih materialov. Vsak stol je unikaten in ohranja naravno lepoto lesa, kar daje poseben čar vsakemu prostoru.

Prikazovanje 1–12 od 19 rezultatov