Pri izdelavi jedilnih miz Calligaris uporabljajo vrhunske materiale, ki zagotavljajo trajnost in estetski videz. Lesene mize so izdelane iz visokokakovostnega lesa, ki je skrbno obdelan in zaščiten, da ohrani svojo naravno lepoto. Kovinske mize imajo trdno konstrukcijo in gladko površino, ki je odporna na madeže in praske. Steklo se uporablja za ustvarjanje elegantnih in sodobnih miz, ki dodajo prostoru lahkotnost in prefinjenost.

Keramika Calligaris je sestavljena iz kombinacije porcelanaste plošče in kaljenega plavajočega stekla. Rezultat je površina z izjemnimi lastnostmi odpornosti proti praskam, udarcem, madežem, toploti in kemikalijam. Enostavna za čiščenje in popolnoma higienska –  ne vpija tekočin in ne sprošča škodljivih snovi.

Jedilne mize Calligaris so na voljo v različnih oblikah, velikostih in stilih. Poleg vrhunskega videza in oblikovanja se Calligaris mize ponašajo tudi s kakovostno izdelavo. Vsaka jedilna miza je skrbno izdelana z natančnostjo in pozornostjo do detajlov, kar zagotavlja dolgotrajno uporabo.

Prikaz vseh 9 rezultatov