Infiniti je mlada blagovna znamka, ustanovljena leta 2008, ki ponuja pohištvo, zasnovano za delo, sprostitev in druženje. Kreativnost, tehnološka inovacija in oblika so ključni koncepti za razumevanje filozofije Infiniti, ki ponuja stole, barske stole, mize, kavče – ustvarjene za potrebe sodobnega življenja.

Stoli znamke Infiniti so edinstveni kosi pohištva, ki združujejo funkcionalnost, estetiko in udobje. Vsak stol je premišljeno oblikovan, da zadovolji potrebe sodobnega življenja. Infiniti stoli so ustvarjeni za aktivno delo, sprostitev in prijetno druženje. Njihova kreativna oblika in inovativni pristop k oblikovanju zagotavljata, da se vsak stol popolnoma prilagaja potrebam uporabnika.

Stoli znamke Infiniti so znani po svoji vrhunski kakovosti in natančnosti, izdelani iz najboljših materialov, ki so trpežni, trajni in estetsko privlačni.

Infiniti stoli so ustvarjeni, da se jih uporablja, deli in priporoča. Z inovativno obliko in prilagodljivostjo se Infiniti stoli prilagajajo različnim okusom in potrebam, hkrati pa ohranjajo svojo prepoznavnost in praktičnost.

www.infinitidesign.it

Prikazovanje 1–12 od 29 rezultatov