Ton pohištvo

TON predstavlja novo vizualno podobo

Na pohištvenem sejmu Mobile Milan Italija v mesecu aprilu 2024, bo proizvajalec stolov in miz Ton predstavil svojo novo vizualno podobo – popolno spremembo grafike, vključno z novim logotipom, novo spletno stranjo z interaktivnim konfiguratorjem in virtualnim orodjem za ogled, kako bi stol ali miza lahko izgledala v vaših prostorih.

Continue reading

Ležalniki za vrt

Ležalniki za vrt za udoben zunanji kotiček

Kmalu bo čas za lenarjenje in uživanje na soncu. Da se pripravimo na poletje, kupimo novo vrtno pohištvo, kot so ležalniki za vrt in senčniki. Ležalniki za vrt so nepogrešljiv del zunanjega pohištva. Če se radi sprostite, poležavate, sončite ali berete, potrebujete tudi dober senčnik.

Continue reading

pisalne mizie

Na kaj morate biti pozorni pri nakupu pisalne mize?

Praktična in urejena pisalna miza je ključni element v pisarni, ki mora izpolnjevati določene zahteve. Če se miza uporablja kot delovni prostor, mora biti funkcionalna. Mora se dvigovati in spuščati, biti mora dovolj prostora za delo za pisalno mizo in predale za shranjevanje papirjev in raznih pisarniških pripomočkov. Če je vaša miza namenjena hobiju, se lahko zadovoljite z minimalistično in preprosto mizo, ki ima dovolj prostora za noge.

Continue reading

stropna svetila

Kako izbrati popolna stropna svetila za vsak prostor ?

Tradicionalni vir svetlobe, ki se uporablja za splošno osvetlitev prostora omogočajo stropne luči. Stropna svetila so nepogrešljiv kos opreme v vsakem domu. S svetlobo med drugim uravnavamo tudi naše počutje in videz prostora. Izberite takšna stropna svetila, ki se bodo lepo ujemala s stilom, v katerem ste opremili svoje stanovanje in pustite prostoru, da zažari. Stropna svetila z najnovejšim dizajnom in tehnologijo so zagotovo prava stvar za vas. Zato je danes običajno, da osvetljujejo dnevne sobe, kuhinje, kopalnice.

Continue reading

klubska miza

Kako velika naj bo klubska miza?

Klubska miza poskrbi za vse stvari, ki jih med ležanjem na sedežni garnituri želiš imeti pri roki.
Te praktične mizice za dnevno sobo, so idealno mesto za odlaganje knjig, skodelice čaja ali sklede s prigrizki, nepogrešljive pa predvsem takrat, ko so na vrsti reklame. Z njihovo pomočjo je daljinec namreč vedno na dosegu roke.

Nekatere naše klubske mizice ali kakor jih nekateri imenujejo kavne mizice, imajo dodan tudi priročen predal za shranjevanje drobnarij. Tako bo vsaka stvar imela svoje mesto, ti pa urejeno dnevno sobo.

Continue reading